Este superba! Este Magnolia Alba Superba!

Magnolia soulangeana Alba Superba este un copac decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Formeaza o coroana larga puternic ramificata. Frunzele cresc sub forma ovata in nuante de verde. Florile sunt mari, albe ca zapada si cresc sub forma de cupa. Ele infloresc inainte ca arborele sa infrunzeasca.

MAGNOLIA SOULANGENA ALBA SUPERBA 22-540x540

Magnolia Alba Superba este un copac de talie mica. La maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 3 si 5 metri. Perioada de inflorire incepe din luna aprilie si tine pana la sfarsitul lunii mai. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zonele luminate si insorite. Prefera solurile umede cu un drenaj bun. Are o rezistenta ridicata la poluarea aerului din orasele aglomerate.

magnolia_soulangeana_x_cv_alba_superba_viragzas_kalmthout_arboretumEste un copac decorativ prin port, aspect, frunzis si flori. In perioada de inflorire ofera imagini demne de remarcat datorita florilor sale minunate de un alb imaculat. Magnolia se planteaza ca arbore de decor in parcuri, gradini, spatii verzi publice si stradale. Se planteaza ca arbore solitar sau aliniat.

Plantemania livreaza aceasta planta in ghiveci de 2 litri cu inaltimea de 30-40 cm. Pret. 32 lei.

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati telefonic 0742573160 sau accesati acest link COMANDA MAGNOLIA

Lasă un răspuns