De ce iubim afinele?

De ce iubim afinele?

Afinele umplu piețele în timpul verii, în două variante: cele de pădure și cele de cultură. Cele de pădure sunt mai mici, mai închise la culoare, puțin mai acrișoare și mai aromate. Cele de cultură sunt mai mari, cu o culoare mai deschisă, spre violet, și cu o aromă mai puțin puternică.

f0edece0ecec71f49b2928b911bb87c3

Indiferent pe care le alegi, te poți bucura de aceleași beneficii, cu condiția ca fructele să fie cât mai proaspete. În afara sezonului cald poți opta și pentru afinele congelate, care păstrează aproximativ 90% din substanțele nutritive.

Aceste fructe mici și pline de puteri vindecătoare sunt extrem de bogate în antioxidanți și vitamina C, esențiale pentru un sistem imunitar puternic și pentru lupta cu toxinele din mediu. Pe lângă acestea, afinele conțin și vitamine din complexul B, vitaminele A și E, vitamina K, fier, calciu, mangan, zinc, fosfor, seleniu și cupru. Datorită acestui mix unic de vitamine și minerale, afinele pot fi numite fără rețineri unele dintre cele mai sănătoase fructe pe care le putem include în dietă.

– Afinele topesc grăsimea de pe abdomen
– Afinele reglează tranzitul intestinal și te detoxifică
– Afinele te apără de boli neurologice, cardiovasculare și de cancer

De fiecare dată când mănânci o afină, gândește-te că mii de celule din corpul tău îți mulțumesc. Poți privi afinele ca pe o metodă excelentă de a preveni aproape orice tip de afecțiune, în primul rând fiindcă sunt o sursă de vitamine și minerale, dar și fiindcă acționează direct asupra dezechilibrelor care se produc în organism.

Comanda cele mai bune soiuri de afine telefonic 0742.573.160. sau plasand o comanda online :
http://www.plantemania.ro/?s=afin&post_type=product

Lasă un răspuns