Magazinul virtual este soluția cea mai potrivită pentru a vă face cumpărăturile în liniște și fără pierdere de timp. Puteți alege ca plantele să vă fie livrate la domiciliu sau puteti să le ridicați de la Poștă. Pentru ca experiența dvs. să fie cât mai plăcută, vă rugăm să citiți cu atenție ghidul de utilizare de mai jos.

Succes la cumpărături!

Plantemania.ro

1. Cum cumpăr?

Aveți la dispoziție 3 metode:

A. COMANDA ONLINE:
Trimite Comanda

După ce a-ți completat datele dvs. și ați ales toate opțiunile legate de livrare și plată faceți click pe „Submit” pentru a plasa comanda.

În maxim 48 de ore veți primi un email de confirmare  care atestă că s-a înregistrat comanda dvs și dacă mai este cazul veți fi contactat de un operator Plantemania.

B. COMANDA PRIN EMAIL

Alegeți plantele dorite > trimiteți un e-mail în care menționați plantele pe care vreți să le comandați și datele dvs. de contact (nume, adresa si mobil) la comandaplante@gmail.com > În maxim 48 de ore veți primi un email de confirmare care atestă că s-a înregistrat comanda dvs și dacă mai este cazul veți fi contactat de un operator Plantemania.

C. COMANDA TELEFONICĂ

Alegeți plantele dorite > Sunați la 0742.57.31.60 și comunicați produsele dorite > operatorul nostru va prelua datele dvs.

2. Cum intru în posesia plantelor?

Puteți să le ridicați de la cel mai apropiat Oficiu Poștal sau puteți să le primiți acasă printr-o firmă de curierat rapid.

A. Le ridicați de la Oficiul Poștal cel mai apropiat.

Plantele le putem trimite în orice locație din țară prin intermediul Poștei Române, în condiții de maximă siguranță

Întrebarea pe care o auzim des este, „Mi-e teama să nu ajungă rupți; cum îi ambalați ca cei de la Poșta Română sa nu arunce pachetele și să îi rupă? Noi trimitem din anul 2008 plante în toată țara prin Poșta Română și până acuma nu prea am avut reclamații cu privire la transportul lor. Să vă spunem cum îi împachetăm: ghiveciul plantei îl punem  într-o pungă pentru a-și menține umiditatea pe parcusul transportlui.  Este legat uniform din mai multe locuri cu o sfoară de partea de jos a cutiei în care e strâns împachetat. În modul în care îi impachetăm noi, cutia poate suporta aruncări și chiar loviri, dar plantele vor rămâne neafectate. Dacă totuși se întamplă să ajungă rupte sau uscate din cauza transportului, ele vor fi înlocuite în cel mai scurt timp. Aceasta este garanția noastră.

Taxe de livrare cu Posta Romana: 

  • Categoria A: plante de până la 2 kg, înalte de până la 45 cm: pentru 1 plantă  = 14 lei, 2 plante = 18 lei, 3 plante = 22 lei  etc. După prima plantă taxa poștală pt fiecare plantă în plus (de până la 2 kg) este de 4 lei
  • Categoria B: plante de până la 2 kg, înalte de până la 90 cm: pentru 1 plantă  = 15 lei, 2 plante = 20 lei, 3 plante = 25 lei  etc. După prima plantă taxa poștală pt fiecare plantă în plus (de până la 2 kg) este de 5 lei.
  • Categoria C: plante de până la 3 kg, înalte de până la 90 cm: pentru 1 plantă  = 17 lei, 2 plante = 24 lei, 3 plante = 31 lei  etc. După prima plantă taxa poștală pt fiecare plantă în plus (de până la 3 kg) este de 7 lei.
  • În preţ este inclusă și taxa pentru ramburs.

B. Livrarea la domiciliu prin firma de curierat rapid FAN Courier:

Plantele le putem trimite în orice locație din țară și prin intermediul firmei de curierat FAN Courier, în condiții de maximă siguranță.  

Taxe de livrare prin Fan Courier: 

  • Categoria D: plante de până la 2 kg, înalte de până la 45 cm: pentru 1 plantă = 29 lei, 2 plante = 33 lei, 3 plante = 37 lei  etc. După prima plantă taxa prin curierat pt fiecare plantă în plus (de până la 2 kg) este de 4 lei.
  • Categoria E: plante de până la 2 kg, înalte de până la 90 cm: pentru 1 plantă = 30 lei, 2 plante = 34 lei, 3 plante = 38 lei  etc. După prima plantă taxa prin curierat pt fiecare plantă în plus (de până la 2 kg) este de 4 lei.
  • Categoria F:  plante de până la 3 kg, înalte de până la 90 cm: pentru 1 plantă = 33 lei, 2 plante = 38 lei, 3 plante = 43 lei  etc. După prima plantă taxa prin curierat pt fiecare plantă (de până la 3 kg)  în plus este de 5 lei.
  • În preţ este inclusă şi taxa de ramburs de 5 lei.

3. În cât timp ajung plantele comandate?

Termenul de livrare vă va fi comunicat de către departamentul de livrare al Plantemania și variază de obicei între 3 și 5 zile lucrătoare la plantele care sunt pe stoc.Termenul de livrare se calculează începând cu momentul confirmării  prin e-mail sau telefonic a comenzii dvs. sau, în cazul comenzilor plătite prin OP, cu momentul încasării banilor.

Pentru plantele rezervate, care mai trebuie să stea în seră, livrarea se va face când aceste plante vor fi gata de expediat.

În cazul comenzilor care conțin mai multe plante, în funcție de disponibilitatea lor, există posibilitatea să livrăm în mai multe etape, pentru a diminua termenul de livrare.
Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor în intervalul orar solicitat de clienții noștri. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic împreună cu echipele de livrare.

4. Cum plătesc?

În acest moment, la Plantemania.ro aveți la dispoziție 2 modalități de plată:

1. Plata cash la ridicarea produselor
Selectați această opțiune în pasul final al procesului de comandare și veți plăti plantele direct curierului care va face livrarea sau Oficiului Poștal de unde veți ridica plantele.

2. Plata cu Ordin de Plata
În cazul în care ați optat pentru această metodă de plată, veți primi prin email un mesaj care va conține toate detaliile de plată.

Sperăm că veți comanda de la noi cu toată încrederea!