Cel mai decorativ arbore pentru gradina ta este acum in stoc!

Unul dintre cei mai ornamentali copaci care nu trebuie sa lipseasca din gradina ta!

adelaparvu.com-despre-arborele-care-infloreste-pe-trunchi-Cercis-Siliquatrum-text-Carli-Marian-5

Arborele Redbud sau copacul lui Iuda, cum este cunoscut dupa denumirea populara, este o specie ornamentala care infloreste primavara devreme, cu mult inaintea altor specii care produc flori in aceeasi perioada. Legenda spune ca de acest copac s-ar fi spanzurat Iuda Iscarioteanul dupa ce l-a vandut pe Iisus.

Este o specie decorativa atat prin aspectul florilor cat si prin frunzele sale perfect rotunde. Infloreste in aprilie-mai inaintea infrunzirii. Florile se formeaza pe toata suprafata arborelui inclusiv pe trunchi. Toamna frunzele primesc nuante de galben-portocaliu. Florile sunt foarte aspectuase, cresc in grupuri in nuante de roz.adelaparvu.com-despre-arborele-care-infloreste-pe-trunchi-Cercis-Siliquatrum-text-Carli-Marian-6

Arborele Iudei este un arbore extrem de decorativ datorita aspectului sau impodobit cu flori in nuante de roz intens. Este un arbore decorativ potrivit pentru orice tip de gradina dar si pentru parcuri.Un copac de acest tip creste, in medie, intre 30 si 45 cm in fiecare an, iar durata media de viata se situeaza intre 35 si 40 de ani.

De la distanta, datorita florilor roz, arborele Redbud se aseamana cu un cires japonez atunci cand infloreste, insa are trasaturi care il deosebesc de orice alt copac similar. Frunza unui Redbud este rotunda, in forma de inima, iar culoarea ei difera de la o specie la alta. Un lucru interesant referitor la acest arbore este ca mugurii rosii rasar direct din scoarta copacului, iar primavara ramurile sunt incarcate cu flori. Pastaile, lungi de aproximativ 7 cm, se dezvolta direct din flori pe timp de iarna.adelaparvu.com-despre-Cercis-canadensis-Text-Carli-Marian

Frumusetea arborelui va iesi mult mai mult in evidenta daca este plantat solitar. Ofera imagini senzationale si daca este plantat in grup.Creste in inaltime intre 6-12 m.

PLANTEMANIA livreaza acest arbore in ghiveci de 3 litri la pretul de 33 lei. Pentru comenzi va rugam sa ne contactati telefonic 0742573160 sau plasati o comanda online accesand acest link:

COMANDA ARBORE DE IUDEEA

Lasă un răspuns