Avem Copacul Che la 39 lei!

b4e4c7505ca2Copacul Che este originar din China. În Franța este cultivat din 1862 și în Anglia din 1872. În SUA a ajuns prima dată în 1909. Este un copac ornamental cu ghimpi care dă rod toamna. Fructul e sub formă de ciorchine roșii pe toată suprafața copacului. Ajunse la maturitate, fructele sunt foarte plăcute, suculente, dulci și au un gust asemănător cu cel al smochinelor și dudelor.

Problema polenizării nu este încă foarte clară. S-ar putea să nu aibă sau să aibă nevoie de polenizare din partea unei plante mascul sau din partea florilor mascule aflate ocazional pe plantele femele. Florile copacului che sunt destul de greu de identificat morfologic, la fel și frunzele. În general, plantele sunt ori mascule ori femele (dioice), dar plantele mascul vor rodi frecvent, și copacii femelă vor da frecvent recolte bune fără polenizator mascul. Este foarte posibil ca plantele mascule sau femele să producă flori de sex opus, poate chiar crengi întregi.

Rezistă până la temperaturi de -29 grade și necesită îngrijiri minime fiind rezistentă la secetă și în soluri sărace. Poate crește în înălțime până la 8 metri, dar cel mai adesea se va extinde pe lățime sub forma unui tufiș sau copac mic și poate fi menținut la o înălțime de 2 m dacă este tuns.

Plantemania livreaza acest copac in toata tara prin Posta Romana sau Fan Courier la pretul de 39 lei ghiveci 2 litri 20 cm. Pentru comenzi va rugam sa ne contactati telefonic 0742573160 sau sa plasati o comanda online accesand : COMANDA AICI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasă un răspuns