Acum poti plasa o comanda pentru lamai!

       Am inceput livrarile pentru lamai!

       Daca ai o rezervare si inca nu ai fost contactat telefonic, stai linistit, o vom face! Daca te grabesti, asteptam comanda ta online accesand linkul de mai jos:

14099210051271c63c     COMANDA LAMAI AICI

Dorim sa va multumim pentru rabdarea si increderea acordata rezervarii acestei plante. Lamaii au fost in perioada de aclimatizare deoarece au fost tinuti intr-un mediu cu umiditate mare si au avut nevoie de o perioada de tranzit spre un mediu cu umiditate normala, dar acum au ajuns la inaltimea dorita pentru livrare si sunt pregatiti sa ajunga in apartamentele dvs. Lamaiul poate fi crescut in casa, iar frumusetea lui ca planta de apartament este cuceritoare. In plus este cu totul deosebit, este foarte decorativ, este benefic, pentru ca are capacitatea de a alunga tantarii si, bonus, este foarte usor de ingrijit. Sansele ca lamaiul pe care il cresti in casa sa-ti faca lamai sunt foarte mari.

652x450_076761-cum-sa-ingrijesti-un-lamaiLămâiul este cultivat în zonele calde ale întregii lumi. Ca plantă de ghiveci, lămâiul este foarte atractiv. El creşte foarte bine la temperaturi ridicate şi într-un loc însorit. Lămâiul are nevoie de multă căldură, fiind sensibil la temperaturi scăzute. Temperatura optimă pentru creşterea vegetativă este de 16-18°C. Lămâiul începe vegetaţia când temperatura aerului este de 10-12°C, iar a solului de 11-12°C.

De aceea, lămâiul poate fi lăsat în aer liber din mai până în mijlocul toamnei, şi locul cel mai călduros şi mai luminos. Latura sudică a unei case este un loc foarte potrivit, ca şi un loc însorit într-o curte. Căldura din timpul zilei se păstrează în pereţi şi este eliberată în timpul nopţii. Astfel este creat un microclimat echilibrat, foarte potrivit lămâiilor. Pereţii estici şi vestici sunt şi ei locuri destul de bune pentru aşezarea plantei. Locul trebuie să fie ferit de curenţii de aer. Lămâii nu ar trebui puşi prea aproape unii de alţii, fiindcă se umbresc reciproc sau se sufocă.

Lamâiul, la noi, este sensibil la vânt. Dacă ei stau în vânt sau în curent, suferă foarte mult. Lăstarii tineri îşi pot pierde frunzele delicate, vârfurile lor se pot usca şi planta “cheleşte” complet. În afară de asta, planta devine sensibilă la boli sau dăunători.

Lamaii sunt produsi de pepiniera Plantemania prin butasire si aclimatizati loc. Fac flori si fructe la varsta de 3,5-4 ani. Fiecare cumparator pe langa lamaiul primit va primi si un ghid complet pentru ingrijirea lui.

Va atasam poza reale cu lamaiul din pepiniea Plantemania.

13565440_1178462075531582_1797761563_n

Lasă un răspuns